TÖIHIN PC-APUUN?

Vaikka emme juuri nyt aktiivisesti etsi työntekijöitä, pidämme jatkuvasti korvamme auki osaavien työntekijöiden suhteen.

Emme etsi pelkkiä nörttejä, vaan oma-aloitteellisia, asiakaspalvelevia ja tietokoneen perustaitoja syvemmät tietokonetaidot omaavia henkilöitä.

Jos olet se henkilö, joka korjaa lähisukulaisten tietokoneet, ymmärrät mikä on BIOS, ajurit ja Windowsin rekisteri, etkä pelkää asiakaspalvelutehtäviä, voit hyvinkin olla kaipaamme vahvistus nuorekkaaseen tiimiimme.


Harjoittelu tai oppisopimus

Hyvästä pohjakoulutuksesta huolimatta ATK-asentajan koulutukseen menee noin vuosi, joten otamme innolla vastaan potentiaalisia työntekijöitä esimerkiksi pidempiaikaisen työharjoittelun tai oppisopimuksen kautta. 

Olemme menestyksekkäästi tarjonneet työpaikan useille meillä oppisopimuksen kautta tutkinnon suorittaneille, joten meidän tähtäin on aina tehdä sinusta uusi ATK-asentajaguru.

Valitettavasti lyhytaikaisia alle 3 kk työharjoitteluja emme pysty tarjoamaan.

Hakemusta sisään!

Ota rohkeasti yhteyttä.

Lähetä CV ja työhakemuksesi soitteeseen:

toimisto@pcapu.fi


HUOMIO! Emme voi vastata kaikkiin hakemuksiin henkilökohtaisesti. Hakemus kannattaa aina jättää, mutta jos oikeasti haluat meille töihin, kannattaa ottaa yhteyttä myös puhelimitse (03) 751 3804 tai kävelemällä ovestamme sisään. Etsi minut, eli yrittäjä Mika Wahlman käsiisi.